Bildbomb från julfirandet

Inledde med lilljul på Lidingö 20/12
 
Julstädade tillsammans
 
Till mormor & morfar på dopp i grytan 23/12
Stolta kusiner 😉
 
Julafton 🎅
 
Några av klapparna 😃
 
Promenad på juldagen
Avslutade med gottis och Sällskapsresan 😋

Jul-AW och semester!

Igår var jag och Lia iväg på jobbets årliga julmingel. 
Det var supertrevligt att få komma ut och träffa alla kollegor och vänner på kontoret. 
Innan minglet började var det även pepparkakshustävling som vi deltog i, tyvärr vann inte vårt hus men vi la ner väldigt mycket känsla och omtanke i vårt hus. Som vanligt var jag värdelös på att fota så jag har såklart inga foton från tävlingen eller minglet. 
Jag bjuder istället på ett foto på mig som jag tog innan det var dags att byta om igår, inte ofta man sminkar sig nu för tiden, haha! Samt ett på Lia i hennes söta outfit som farmor köpt till henne som hon fick ha på sig igår, lagom juligt kvällen till ära :) 
 
 
Nu ska vi till och avnjuta en middag som nog hälften av sverige också äter i sann fredagsmysanda - tacos! 
Det blir en klockren inledning på Sammys semester som startar nu, en hel månad ska han vara ledig och det ska bli såå oerhört mysigt! 
 

Sötaste outfiten

Igår var det onsdag, min favoritdag i veckan (helgen borträknad)! 
Jag och Lias mormor möttes på tunnelbanan för att åka till T-Centralen. Vi hade planerat att åka till Zara för att jag skulle få vara med och välja ut en jacka som Lia ska få i julklapp. Det blev en hel liten outfit. Se så gulligt! 
 


 
När vi var klara där åt vi en snabb lunch för att sedan ta bussen till Majs skola för att hämta henne, efter det tog vi bussen till Maltes dagis. Malte ville dock inte följa med och fika så vi lämnade honom hemma tillsammans med mamma Cissi som jobbade hemifrån.
Vi andra gick till Bingohallen som blivit vårt stammisfik :)
När vi fikat klart gick vi en sväng till Västermalmsgallerian för att fördriva lite tid innan det var dags för mig att gå till jobbets huvudkontor som ligger på Fleminggatan. Där var jag och Lia inbjudna till en liten Afternoon Tea och AW som de på plan 2 (där jag vanligtvis jobbar en dag i veckan) hade anordnat. Det var superkul att få träffa och umgås med alla kollegorna där i några timmar! 
 
På torsdag nästa vecka är det företagets jul-AW, det ska också bli superkul, då får jag träffa ALLA härliga kollegor! :)