Fortsättning i sovrummet

Nu börjar sovrummet blir helt klart :) Iaf i möbelväg.

Har fått upp min bokhylla där jag ska gömma undan pärmar och annat jag inte vill ska synas.I tisdags var jag och Ari på Ikea, så nu har jag även fått min nya byrå. En likadan jag hade tidigare, men för att matcha övriga inredningen i sovrummet så ville jag inte längre ha en ek-färgad. Min förra gick dessutom sönder i sockeln i flytten. :)Igår efter jobbet så monterade jag ihop de små lådorna ni ser på första bilden, många skruvar på de där rackarna! När jag var klar med det så började jag gräva fram antennkablar i olika längder för att äntligen kunna ställa min sovrums-tv på plats uppe på byrån.
Jag fick en digitalbox av mina föräldrar som de inte använder, på så vis kan jag växla mitt kort mellan vardagsrummet och sovrummet. :) Jag kopplade in allt och slog igång tv:n och boxen. "Söker efter signal" stod det på tv-rutan. Jag väntade och väntade men ingenting hände.
Jag kanske ska göra en kanalsökning tänkte jag och gick in på menyn, "slå in pin-kod" poppade det då upp. Jahapp tänkte jag och gick ut i köket och började gräva runt bland mina ouppackade kartonger för att leta rätt på mina Comhem-papper. Hittade ingenting, letade lite till. Efter ca 1 timmes letande gav jag upp och en tanke slog mig.
Jag gick in i sovrummet igen, gick in på kanalsökning på menyn igen och slog in 0000 som pin-kod. Tadaaaa! Det funkade! Hahaha!Nu kan jag äntligen ligga och titta på tv i min underbara säng :D

Kommentera inlägget här :