Peka finger med stil ;)

Va och gjorde nya naglar i tisdags, vad tycks? Nu kan man peka finger med stil! ;)

Igår satt jag och skrev med Olle och vi började prata bio, jag fick ett enormt bio-sug och frågade om han hade lust att gå med mig redan igår kväll men han hade dessvärre planer. Slängde ut en efterlysning om biosällskap på FB och fick napp av Sandra vilket var otroligt kul då vi inte setts på väldgt länge. :) Tack för en trevlig kväll!
Repris kommer inom kort!

Sen måste jag även flika in att en stor sten har fallit bort från mina axlar, jag kan för första gången på väldigt länge säga att jag är GLAD! :D

Veckans citat


Ordna upp ett bekymmer och du håller hundra andra ifrån dig.


- Kinesiskt ordspråk

Buslandet, kalas och ännu mer vampyrer

I lördags var jag hos The Stiverts på dagen, Beccis skulle ha en hudvårdsklas med Nanna och Bosse så medans de satt i köket och hade den så hängde jag med Micke, Ronja och lilla Marlon i soffan. Mycket mysig och slapp dag. :)
På förmiddagen ringde min brorsdotter Maj och ville komma och sova hos sin farmor och farfar. Så hon kom till dem medans jag var hos Micke o Nanna. Efter att ha ätit en smakbit på deras middag så åkte jag hem för att äta en supergod fonduemiddag med mamma, pappa och Maj.Sedan blev det en lugn hemmakväll med fika och mys tillsammans med Maj. Innan hon skulle gå och lägga sig kom jag på idén om att åka med henne till Buslandet på söndagen innan jag skulle vidare på Novas 6-årskalas.
Buslandet var en succé! Hon busade och röjde runt så hon blev alldeles svettig, det var kanonkul!

Efter att vi hade lekt klart där åkte jag som sagt hem till Familjen Gull för att fira stora tjejen. Av mig fick hon ett spel till sitt nya Playstation 2 hon hade fått tidigare i veckan, det verkade vara en lyckad present, fick en stooor varm kram som tack. :)

När jag hade kalasat klart åkte jag och hyrde Twilight, New Moon och Eclipse och traskade sedan hem till Stefan med dessa för att köra ett litet maraton. Vi hann med två filmer så idag efter jobbet ska vi ses igen för att kolla på den sista.
Sen måste man vänta äääända tills i november innan första delen i fjärde filmen kommer. Uj uj uj....