Hahaha!Sååå bra, hahaha! ;)


http://beccis.bloggagratis.se/2011/08/21/6085088-kara-tomten/


Härligt med semester

Har haft två jättesköna första veckor på min semester :)
Inledde som sagt med att vara hund- och husvakt hos Familjen Gull. En perfekt start kan man lugnt säga. Det var så skönt att bara koppla av, dega i soffan och promenera och lattja med hundarna. :)
Förra lördagen var det dags för Roger och Jennie att säga "ja" till varandra. Ceremonin var jättefin och de var så otroligt vackra. Roger visade verkligen sin mjuka sida den dagen och kvällen, så blödig, hihi :love:
Veckan som varit har jag verkligen sett till att nyttja alla soltimmar som funnits. Va på Fjäderholmarna i måndags, strosade runt på stan i tisdags och i onsdags och igår har jag varit ute vid Grisslinge och sett till att få lite färg på kroppen samt premiärbadat. :D
Idag har det varit en lugn dag hemma, har packat i lugn och ro, verkligen ingen stress här inte.
Om en timme eller två bär det nämligen av till Jorm för Extreme slapping deluxe i 2 veckor. Vi ska stanna nånstans på vägen och övernatta, imorgon när vi kommer upp är det dags för Jorm Runt, ska bli väldigt roligt. :D
Ska försöka kasta in nåt blogginlägg medans jag är där uppe, har varit väldigt snålt med dom ett tag nu. Men hey, jag har ju semester, varför sitta inne vid en dator då? ;)
Puss o kärlek