Shoppat skor, igen

Igår följde jag med Stefan till Sickla för att han bland annat skulle kolla efter ett tyg han ska ha i sin bil på jobbet. När han hade hittat ett tyg och fått med sig en provbit på det så drog jag med honom in på Skopunkten. Jag var på jakt efter ett par snygga höstskor med klack och ordentlig sula. Vi strosade runt och letade men utan lycka.
Istället gick vi till Stadium där Stefan skulle kolla efter en ny gymväska, ingen större lycka där heller. Mitt emot så ligger DinSko så jag släpade med honom in där. Letandet fortsatte och jag hittade ett par som jag föll pladask för.
Dessvärre var det lite högre klack på dom än vad jag hade tänkt mig, dessutom betydligt smalare än vad jag hade i åtanke.
Men jag kunde inte låta bli att prova dom iaf. Åh fy satan så sköna de var.. jag promenerade runt i dom ett tag och både jag och Stefan konstaterade att jag skulle vara dum i huvudet om jag INTE köpte dom. Sagt och gjort, jag tog dom till kassan och betalade.

Se så otroligt snygga de är:Efter min shopping så syrde vi stegen till Intersport där letandet efter en gymväska till Stefan fortsatte. Vi hittade en avdelning med en massa väskor men det var mer ryggsäckar och vanliga trunkar där.
Vi gick vidare runt och slutligen hittade jag en till honom. Tack snälla Vero! ;)

 

Kommentarer :

#1: Stefan

Tack snälla Vero! ;)

skriven
#2: Elin (malmö)

Åååh va snygga!!! Önskar jag kunde gå i högklackat...

skriven

Kommentera inlägget här :