Shoppat skor, igen

Igår följde jag med Stefan till Sickla för att han bland annat skulle kolla efter ett tyg han ska ha i sin bil på jobbet. När han hade hittat ett tyg och fått med sig en provbit på det så drog jag med honom in på Skopunkten. Jag var på jakt efter ett par snygga höstskor med klack och ordentlig sula. Vi strosade runt och letade men utan lycka.
Istället gick vi till Stadium där Stefan skulle kolla efter en ny gymväska, ingen större lycka där heller. Mitt emot så ligger DinSko så jag släpade med honom in där. Letandet fortsatte och jag hittade ett par som jag föll pladask för.
Dessvärre var det lite högre klack på dom än vad jag hade tänkt mig, dessutom betydligt smalare än vad jag hade i åtanke.
Men jag kunde inte låta bli att prova dom iaf. Åh fy satan så sköna de var.. jag promenerade runt i dom ett tag och både jag och Stefan konstaterade att jag skulle vara dum i huvudet om jag INTE köpte dom. Sagt och gjort, jag tog dom till kassan och betalade.

Se så otroligt snygga de är:Efter min shopping så syrde vi stegen till Intersport där letandet efter en gymväska till Stefan fortsatte. Vi hittade en avdelning med en massa väskor men det var mer ryggsäckar och vanliga trunkar där.
Vi gick vidare runt och slutligen hittade jag en till honom. Tack snälla Vero! ;)

 

Ny färg på naglarna

Sedan en tid tillbaka så går jag och får mina naglar fixade av en tokduktig tjej vid namn Jenny.
Mitt problem är att mina naglar växer sig jättefina, men vid en viss längd så håller de inte längre, det slår aldrig fel. Nu under sommaren lyckades jag få långa fina naglar och den här gången så tänkte jag att näe, nu vill jag verkligen inte att de ska gå av. Så jag gick och fick dom förstärka med acryl.

Igår var jag där igen och då blev resultatet detta:Tycker det är jätteroligt att ha färg på tipparna istället för den annars så vanliga traditionella franska manikyren.

Tidigare har jag haft såhär:

FF och HF

Från och med i söndags och fram tills nu på söndag så har jag FF och HF, föräldrafritt och hundfritt.
Jag ska inte sticka under stolen med att det faktiskt är riktigt, riktigt skönt. ;)
Inga plikter och måsten, bara göra det man känner för, lovely!

Det var ju ett gäng år sedan man bodde hemma så man är ju en smula ovan på den punkten kan man kalla det.
Men jag letar lägenhet med ljus och lykta, har varit på mållinjen så att säga att lyckas men icke.
Nu har jag fått ett nytt erbjudande om att komma på visning, den 18/10, så nu håller vi tummarna hårt, okej? :)