Veckans citat

Vilket underbart liv jag har haft. Jag önskar bara att jag hade insett det lite tidigare. -Colette

Är du dummare än en Android-mobil?Hur många av er har lyckats lösa en Rubiks kub någongång?
Denna robot gjord av Lego och drivs av en Android-mobil och det otroliga är att den lyckas lösa en Rubiks med måtten 7 x 7 x 7 :O


Källa

Ett skitigt första möte


Bild lånad från Annica.


Igår träffade jag lilla Isac för första gången, Annicas son som kom till världen 00:25 natten mot i söndags.  
När vi först kom till Norrby låg han och sov så snällt i sin vagn, så vi åt våra medtagna sallader och njöt av kvällssolen.
Så fort han vaknade så dök jag ner i vagnen för att få plocka upp honom. Jag tyckte att jag fick en hel del erfarenheter från små, små bebisar förra sommaren, men man blir ändå lite smånervös när man ska lyfta upp ett så litet knyte. ;)
Jag stod med ryggen mot solen så att han inte skulle bli bländad och gosade och pratade, facinerades över hur små bebisar verkligen är, man glömmer snabbt även det när tiden går, haha!
När de sedan var tvugna att gå så la jag ner honom i vagnen igen. Då upptäckte vi att han hade bajsat och en del av det hade kommit på min arm och min hand. "Ååh, första bajset" tjoade Annica, jag stod mest bara och skrattade och konstaterade att "ja, det var trevligt att träffa dig också Isac!" Haha, gullunge! Det här ska du få äta upp när du blir äldre! ;p