Husvisningar och blöjbyten

God morgon!

Igår hade jag en toppendag! Inledde med att sova ut efter en trevlig födelsedagsmiddag på lördagen. Vaknade utvilad och åt en god grötfrukost.
När vi var iordninggjorda och klara styrde vi banan mot de 3 husvisningarna vi hade planerat för dagen.
Första huset vi kikade på var kanon! Ett hus som var byggt 2007, dvs. allt var nytt och fräscht. Tomten var stor, sjöglimt när man stod på den stooora altanen, ingen insyn alls från grannen nedanför. Men det ligger en bit från busshållplatsen...
Andra huset var också kanon, snyggt och i princip inflyttningsklart. Renoverat under senare delen av 2000-talet. Tomten var också bra utformad. Men, grannarna låg alldeles för nära. Samt även det ligger en bra bit från busshållplatsen.
Sista huset hade vi minst hopp om, och ja, hopplöst var det väl inte, men det var gammalt och omodernt så där hade man varit tvungen att göra något i nästan varje rum. Nej tack.

Efter alla visningarna blev jag avsläppt hemma hos Carro och Fredrik, Fredrik jobbade dock. Där hade jag en jättemysig eftermiddag och kväll tillsammans med henne och barnen. Även Carros mamma och lillasyster kom dit. Vi drack en massa kaffe och kacklade på som i vanlig ordning. Medans Carro fixade hennes mammas naglar och småtjejerna badade och lekte uppe på övervåningen så gosade jag en massa med Kilian, min gudson. Vi bytte blöjor, kläder, matade, rapade och vyssade, så ja, nu börjar man ju få rätt bra pejl på det här med bebisar, haha! :)

Kommentera inlägget här :