Ladies Night 2009

 

Igår var jag på Ladies Night tillsammans med min mamma. Det har blivit lite av en tradition för oss, detta var 3:e året i rad vi var där och kikade. Inte illa pinkat om jag får säga det själv, det är bara det första året som vi missat.
Showen var iaf precis lika bra som alla tidigare år! Man skrattar, facineras och ja, man ska väl inte sticka under stolen med att man dregglar lite också, haha!
Men mest så skrattar man nog faktiskt. Deras "kontaktannonser" är oslagbara, vilken fantasi dessa killar måste ha, haha! Mikael Tornving, han är ju så rapp i käften så man skrattar ju så fort han öppnar den. Och förresten, det är inte varje dag man får se Andreas Johnsson i klänning dansandes till Dirty Dancing tillsammans med Martin Stenmarck!

Hahaha! Underbar!

Kolla in denna lilla sötnos!

Husvisningar och blöjbyten

God morgon!

Igår hade jag en toppendag! Inledde med att sova ut efter en trevlig födelsedagsmiddag på lördagen. Vaknade utvilad och åt en god grötfrukost.
När vi var iordninggjorda och klara styrde vi banan mot de 3 husvisningarna vi hade planerat för dagen.
Första huset vi kikade på var kanon! Ett hus som var byggt 2007, dvs. allt var nytt och fräscht. Tomten var stor, sjöglimt när man stod på den stooora altanen, ingen insyn alls från grannen nedanför. Men det ligger en bit från busshållplatsen...
Andra huset var också kanon, snyggt och i princip inflyttningsklart. Renoverat under senare delen av 2000-talet. Tomten var också bra utformad. Men, grannarna låg alldeles för nära. Samt även det ligger en bra bit från busshållplatsen.
Sista huset hade vi minst hopp om, och ja, hopplöst var det väl inte, men det var gammalt och omodernt så där hade man varit tvungen att göra något i nästan varje rum. Nej tack.

Efter alla visningarna blev jag avsläppt hemma hos Carro och Fredrik, Fredrik jobbade dock. Där hade jag en jättemysig eftermiddag och kväll tillsammans med henne och barnen. Även Carros mamma och lillasyster kom dit. Vi drack en massa kaffe och kacklade på som i vanlig ordning. Medans Carro fixade hennes mammas naglar och småtjejerna badade och lekte uppe på övervåningen så gosade jag en massa med Kilian, min gudson. Vi bytte blöjor, kläder, matade, rapade och vyssade, så ja, nu börjar man ju få rätt bra pejl på det här med bebisar, haha! :)