This is itIkväll ska jag se This Is It, det ser jag mycket fram emot.
Har läst både bra och dåligt om den.
Men jag har aldrig varit den som lyssnat helt på kritiker i olika tidningar. Jag bildar mig en egen uppfattning.

Michael Jackson var STOR idol hos mig i mina barndomsår. Jag minns att jag som 6-7 åring sprang omkring med tejpade fingrar och anordnade "konserter" för mina föräldrar där jag tappert försökte mima till hans låtar, haha! :)
Jag hade plancher av honom på mina väggar. Ååh jag var så kär i honom! Men det var inget man talade högt om i skolan, han var ju en äcklig pedofil i kompisarnas ögon...
När han hade sin Dangerous-turnering minns jag att jag blev såååå avundsjuk på min bror, när han stod på balkongen och viftade med sina biljetter åt mig när jag var ute på gården och lekte. Jag minns att jag sa att jag inte tänkte komma in förns jag fick följa med. Jag var 8 år, klart jag inte kunde följa med. Men tänk om man hade haft turen att få uppleva en konsert med honom.
Min bror köpte mig en tröja från konserten, den var givetvis väldigt för stor. Men jag hade den på mig så ofta jag kunde. Framför allt som "sov-tröja". :)
Jag hade iaf konserten inspelad på VHS, jag kollade på den så ofta jag kunde. Jag lärde mig alla låtarna, stod framför tv:n och dansade och sjöng med.
För ca 2 år sedan tänkte jag kolla på den, den var helt sönderspelad. Hela bilden hoppade konstant och ljudet sprakade. Tur att det finns dvd nu för tiden. ;)

Kommentera inlägget här :