Bröllopsoutfit

Ska på bröllop om 2 veckor, detta är vad jag ska ha på mig, kommer bli grymt snygg! ;)

Klänning från Haléns

Platåpumps från DinSko

This is itIkväll ska jag se This Is It, det ser jag mycket fram emot.
Har läst både bra och dåligt om den.
Men jag har aldrig varit den som lyssnat helt på kritiker i olika tidningar. Jag bildar mig en egen uppfattning.

Michael Jackson var STOR idol hos mig i mina barndomsår. Jag minns att jag som 6-7 åring sprang omkring med tejpade fingrar och anordnade "konserter" för mina föräldrar där jag tappert försökte mima till hans låtar, haha! :)
Jag hade plancher av honom på mina väggar. Ååh jag var så kär i honom! Men det var inget man talade högt om i skolan, han var ju en äcklig pedofil i kompisarnas ögon...
När han hade sin Dangerous-turnering minns jag att jag blev såååå avundsjuk på min bror, när han stod på balkongen och viftade med sina biljetter åt mig när jag var ute på gården och lekte. Jag minns att jag sa att jag inte tänkte komma in förns jag fick följa med. Jag var 8 år, klart jag inte kunde följa med. Men tänk om man hade haft turen att få uppleva en konsert med honom.
Min bror köpte mig en tröja från konserten, den var givetvis väldigt för stor. Men jag hade den på mig så ofta jag kunde. Framför allt som "sov-tröja". :)
Jag hade iaf konserten inspelad på VHS, jag kollade på den så ofta jag kunde. Jag lärde mig alla låtarna, stod framför tv:n och dansade och sjöng med.
För ca 2 år sedan tänkte jag kolla på den, den var helt sönderspelad. Hela bilden hoppade konstant och ljudet sprakade. Tur att det finns dvd nu för tiden. ;)

Ännu mer nytt :)

Det börjar arta sig där hemma nu! :D
Igår efter jobbet handlade jag lösa stickproppar och sedan gick jag hem och lekte elektriker. Skalade kablar, kopplade och knåpade.
4 kontakter senare var jag klar och lamporna kunde äntligen hängas upp.
Det blev 3 nya lampor i hallen och en i kontoret.

Hallen (ena lampan är bakom mig på bilden):

 
Kontoret:Jag skrev om malmbyrån i gårdagens inlägg, men då hade jag ingen bild på den, så här kommer även den:
Efter detta var det dags att ta tag i det rummet som ska bli en "walk-in-closet".
Det var lättare sagt än gjort, vi måttade och hade oss. Tänkte att vi skulle vara smarta att använda en hylla som stöd mot väggen. När vi hade måttat klart efter det kom vi på att om vi gjorde så så skulle vi inte kunna hänga upp galgarna på den tilltänkta stången.
Dags att måtta om, vi flyttade ut allt i lagomt avstånd för galgarna.
Så, dags att borra! Men nej... då upptäckte vi att allt stod för nära garderoben, så vi kom inte åt med borren. Dags att flytta allt lite till höger istället då.
När vi nu hade måttat klart för denna plats var vi alldeles för trötta och hungriga för att orka fortsätta. Så fortsättning följer ikväll istället.

Men här kan ni få en liten förhandsvisning för att se principipen på hyllorna iaf: