Veckans citatVi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt.


- Goethe


Nya vinterpjucks

Har letat efter vinterskor länge, länge, länge.
Idag följde jag med mamma o pappa till Ica Maxi, det gäller ju att passa på att bunkra upp lite här hemma nu när älsklingen är borta i USA. När vi satt i bilen på väg mot Haninge så sa de att de tänkte åka till Haninge Centrum först, mamma skulle till apoteket och så tänkte de att jag skulle passa på att kolla efter vinterskor. Så himla snällt! Jag hade inte ens tänkt tanken att be om detta. :) Sagt och gjort, vi styrde stegen mot JI-Sko och där hittade jag dessa mysiga snyggingar. 

Dop och Luftslott som sprängsIdag vankas det dop, igen! :) Denna gång är det Görans systerson Theo som ska döpas.
Jisses vad mycket vi har sprungit i kyrkan sista tiden. Sedan den 17:e oktober har vi varit i kyrkan varannan helg. 3 dop och ett bröllop har man hunnit med. Sen var vi ju på bröllop i somras också.
Det märks att man kommit upp lite i åldern då det numera inte längre är någon avlägsen släktings unge man ska se döpas, numer är det ens syskon och vänner som gängar sig och ploppar ungar till höger och vänster. :)
Bara i år känner jag 16 par som fått bebis. Allt från syskon och släktingar, nära vänner, bekanta, arbetskamrater och föredetta kollegor. Och inte tar det slut heller, nej nej, jag känner flera som väntar både sin andra och första unge som ska komma under nästa år. :) Men nu är det nog färdigploppat för i år iaf, haha!

Älsklingen åker till USA tidigt imorgon bitti, i 12 dagar ska han överge mig och Ramos för att dra till Miami. Han ska även en sväng till Michigan och New York också. Usch vad avundsjuk jag är! Sol och värme istället för detta kalla och gråa väder vi har. Men det är inte bara njuta som gäller för dem, som tur är. ;) Det ska jobbas också, och utbildas, den biten är jag inte avundsjuk på. :P Men jag hoppas han köper med sig något fint till mig, som tröst, hihi! ;)
Så som "avslutning" på helgen så ska jag och älsklingen ha en liten myskväll bara vi två. Så det bär av till SF Sickla där vi ska kika på Luftslottet Som Sprängdes. :D Kan ju bara ana att den är minst lika bra som de tidigare två filmerna i Milleniumserien. :D