Veckans citatMod är ofta brist på kunskap,
medan feghet i många fall är baserad på god information.-Peter Ustinov


Earth hour

Japp, fast vi var på födelsedagsfest så släckte vi ner varenda liten lampa i hela huset. Eric och Emma sprang stunden innan 20:30 istället runt och tände upp lite extra stearinljus och värmeljus. Sen satt vi där och mös med våra vinglas och fortsatte samtala under den mörka timmen.
Roligast under denna timme var ju ändå meddelandet Eric fick på sitt mobilsvar. Han hade skickat ett sms till en granne och skrivit nåt i stil med "Släck dina lampor /I love Eco" och till svar hade han alltså fått ett fint litet meddelande. Jag kommer inte riktigt ihåg hur han formulerade sig, men det var nåt likande detta "Hej, det är X, jag fick ett sms här om att jag ska släcka mina lampor. Hur menar du? Jag äger ju en lampaffär, hur ska jag kunna locka kunder om jag inte har dom tända? Tack, hej"
Hahaha, det var underbart roligt!

Party dubbelt upp

Igår var jag och Göran hemma hos Wilma och Tim på födelsedagsfest, mycket trevligt! :) Hade även min sidekick Malin vid min sida. Malin är Görans kusin och precis som Göran även ett "offer" i Wilmas klor. Wilma är nämligen familjens personliga tränare på Sats, även kallad PT. Vad jag har förstått så har Wilma tagit sig an denna familj som sin bonusfamilj, fullt förståerligt! ;) De som tränar under Wilmas vingar är Göran, Görans farbror, hans fru och deras barn Eric och Malin.
Det blev fartfyllda diskussioner om träning och allt vad det hör till under kvällen, hur man ska träna, varför, rehab, bygga eller inte, hur ofta man ska ha en PT osv osv.
En stor del av diskussionen var dock marklyft. Tim, som också är PT lyfter tydligen 180kg, Marre, Görans farbror och Malins pappa lyfter 160kg och enligt Wilma så gör han det helt felfritt! Duktigt där Marre! :thumbup: Enligt Göran handlade det mycket om envishet. (är Göran avis tro? ;) )
Efter timmar av skratt och och trevliga samtal så var det dags att åka hemåt. Vi åkte till Gullmarsplan där vi blev upphämtade av Marre och hans vänner. Malin fick sitta i baksätet och jag och Göran fick även denna helg avsluta vår kväll genom att åka bagagelucka, hehe!

Ikväll ska vi alla ses igen, även Wilma och Tim, men denna gång hemma hos Marre och Petra där vi ska fira Malin och Eric som fylde år i februari. De skulle såklart ha firats då istället, men den kvällen det var tänkt åkte de på magsjuka, så det blev inställt. Ser fram emot ännu en trevlig kväll i gott sällskap :)